Yeşil Coca Cola

Yeşil Coca Cola … Bundan yıllar yıllar önce 1887’de bir eczanede ilaç olarak ortaya çıkan ve tadının hoşa gitmesinin ardından içeriğinde değişikliğe gidilerek popüleştirilmiş bir içecek olan Coca Cola, daha sonra markalaştırılmış ve The Coca Cola Company şirketi altında varlığını devam ettirmiş.

Yeşil Coca Cola | Arjantindeki Coca Cola

Şimdi sağlığa ciddi zararları olduğu hatta içinde küçük bir miktarda kokain bulunma ihtimalinin olduğu geyiğine deyinmeyeceğim; çünkü bunlar artık ayyuka çıkmış söylentiler, bana inanmıyorsanız gidip “Coca-Cola Formülü” başlığındaki vikipedi sayfasına, “The Coca Cola Company” başlığındaki vikipedi sayfasına ya da “Coca-Cola” başlığındaki vikipedi sayfasına bakabilirsiniz. Öğrenmek için ayrıca deepwebe değdirmenize falan gerek yok yani.

Yeşil Coca Cola | Yeşil Kapaklı Kola

Dünyadaki taşınabilir su kaynaklarının %25’ine sahip bu şirket(Güce bakar mısınız? devletlerden büyük), sır olarak sakladığı formülüyle(bakın formül sağlık kuruluşları tarafından da incelenemiyor çünkü sır) ve neredeyse ortaya çıktığı tarihten beri kendisiyle özdeşleşmiş kırmızı rengiyle piyasalarda boy göstermekteydi.

Yeşil Coca Cola | Doğa Dostu Kola

Ancak Arjantin’de piyasaya sürdükleri az kalorili Coca Cola Life için sadece Life’a özgü olmak üzere rengini yeşille değiştirdi. Şişe’nin önemli özelliklerinden biri de tamamen geri dönüştürülebilir olmasıymış. Teşekkür ederiz Allah razı olsun Coca-Cola. Farelere enjekte edildiğinde ölümüne yol açan içindeki kimyasallardan da haberdar edersen mutlu oluruz.

Yeşil Coca Cola | Coca Cola Life

NOT: Yazı baya eski sevgili okur. Ama kapattığım bloglardan arta kalan yazıları da ekliyorum buraya arada.

TÜRKİYE’YE GELDİ Mİ?

Valla ben bu haberlerden sonra özellikle yurtdışından gelen yeni ve nitelikli ürünler ilk Migros’a girer diye başta Migros’a olmak üzere Yeşil Coca Cola var mı diye alışveriş yaptığım her yere dikkatle baktım ama sanırım gelmedi ve hiç gelmeyecek zaten bir dönem üretildi ve durdu.

Zaten ülkemize her şey geç gelir bizim sevgili okur. Son yıllarda birkaç teknoloji firmasının Türkiye’ye gelmemesine de kızgınım bu piyasa kadar iyi bir piyasa yok ancak yabancı yatırımcılar eskisi kadar kolay gelmiyorlar. Türkiye’de hala yetkili bir Google Pixel telefon satıcısı yok söz gelimi. Chromebook’lar da paralel ihracat dışında gelmemişlerdi. Asus’un dönen kameralı Zenfone 6’sı da gelmedi. Yani olanlar da bir çok modeli getirmiyor artık. Kapitalizm eskisi kadar esnek hareket edemiyor özellikle şu salgın döneminden sonra daha dikkatli veriyor kararlarını şirketler risk almak istemiyorlar sanırım. Bir de mesela Türkiye’de satılmayan tonla araba modeli var. O da beni rahatsız ediyor. Nerede kaldı küreseleşme? Biz de üretelim tabi ama onlar da gelsin bu rekabeti artırır.

Yorum yaz!